torsdag 30 oktober 2008

I Dont miss you speaker

Hej. Högtalare. skrik vad du kan. jag säger vad. så blir allt bra. nej. skojja. värre. var inte jag som skrek. du. ditt fel. gå direkt till fängelse utan att passera gå. mig. allt. världen. universum. svarta hål. supernovor. slukar allt ljus. borta. sängen. dricksvatten i kranen. barnen i afrika. flicka. ris. mat. ätbart. bananskal. skola. flyttfågel. trauma. borta. fosterfamilj. du och hon i samma. hoppas ni får det bra. ni. du och hon. hon och du. hejdå

måndag 20 oktober 2008

Cliff Hanger

Förkärlek till något leder oftast till diverse oväntade handlingar. Handlingar som kan få i vissa fall tragiska konsekvenser, obs, endast i vissa fall. Förkärlek kan leda till den riktiga kärleken. Som barn älskar lunarstorm och ungdomar MSN. En gemensam nämare för msn och lunarstorm är dator. älskvärd i alla lägen även om den är dammig eller allmänt seg efter flera års tung användning. Oönskad akut nedstängning har hänt ett flertal gånger i världen. En avstäningning som kan få oväntade vändningar i relationer såsom tålamod och koncentration. Allt avgörs på mindre av en hundradels sekund. Vilket är ganska synd, men vad ska man göra när en internetflört blivit den enda anledningen att sitta framför datorn. Det finns väl flera fördelar med det i sig, man kan tänka igenom vad man ska skriva, kan uppfattas på det viset man vill bli uppfattad på. Den man "samtalar" med bildar sig en uppfattning kring det välskrivna som skickats. Men ack, Vad är tjusningen med att sitta framför en dumburk och trycka på tangenter när man kan ta en kopp te på ett fik i en stad? Det går nog inte ens att jämföra. Om man inte vill undvika en Date Disaster...

måndag 13 oktober 2008

2030

google.se gör att världen ingår en sluten krets. sluten krets. sluten krets.
När det finns ett obekant ord finner google.se 254345 förklaringar på 0.043214 sek. Vilket är en ganska bra tid i sig. men jag gillar hellre nationalencyklopedin och dess juniorförklaringar. Känns lite säkrare. Nationalencyklopedin ser lite bättre ut i en innehållsförteckning än google.se.

"Jag är 2000-talet och nätpirat med Google på näsan och Explorer i halsen. Harry Potter som söker en sten. Bonde som söker fru. Dr Atkins som äter tofu, cashewnötter och lättsockrade mammutar. Dr Phil and have you read all my books"

söndag 12 oktober 2008

dagens kung keno. direkt från gotland

Jag Får panik och imorgon kommer jag nog få fäätt med kritik!
kunskapen är inte den bör vaRa och ja, mitt sår det varar.
min hjärna går på högvarv men det är på fEl kanal men för några veckor sedan gjorde jag detta val.
valet gjorde att magen min fick ont, snurrade runt runt och åter runt!
samarinsamarin ibland är du fin.
Att försöka rita av mitt eget ansikte kommer få mitt självförtroende att elimineras, snabbt

Daaegens koung keno är femtjifyuora!

tisdag 7 oktober 2008

Tidsskrift och misstag åt skogen

Människor som ryggen sin vänder mot sina vänner borde något åt saken göra!
Saken att göra blir de fel att rätta till de komplikationer som skapats under en kort tid!
Men läker tiden verkligen alla sår? Det återstår att se när de människor som ryggen sin vänt insett och försöker komplitera för sina tillfälliga misstag mot sina vända vänner!







t.ex. ensam vän i stan skriver.

söndag 5 oktober 2008

Reklamlista

Bonaqua, Nivea, Försäkringskassan, Margarin, Dove, CDON.com, Monster Jam, Telia, Macdonalds, Fortum, Lamisil. Ja, det var reklamlistan mellan 18.39-18.45 på kanal 3! Söndagens måste!